МРЕЖА ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ

Ние от WI MAX предлагаме високоскоростен Интернет посредством нашата мрежа от ново поколение.

Мрежата ни се отличава с това, че е изцяло безжична. Това означава, че няма да има километри кабели и междинни устройства, създаващи предпоставки за проблеми, за да стигне Интернет до Вас, а се използва една малка антена, чрез която ще получавате високоскоростен и надежден Интернет.

Вече няма да Ви спира Интернет при лошо време и дъждове, няма да зависите от кабелите и устройствата по трасето до Вас,  а просто пускате компютъра и имате Интернет – просто е!

Изградената от нас безжична мрежа се разпростира в целия град Своге и околността и включва село Томпсън, село Батулия, село Искрец, село Желен, Спирка Желен, село Реброво, село Свидня, село Луково, село Владо Тричков, село Церово, гр. Нови Искър, село Редина, село Лесковдол, село Ромча.

Непрекъснато изграждаме нова мрежа, за да осигуряваме Интернет и в други местности. Предстоящите зони на покритие са: Гара Бов, село Бов, Гара Лакатник, село Лакатник, село Заселе, село Зимевица, село Оплетня.

Предлаганите от нас планове и скорости за достъп до Интернет можете да намерите на страницата „Интернет планове“. Ако имате въпроси и искате да Ви свържем към нашата Интернет мрежа, можете да се свържете с нас на посочените телефони в страницата ни за контакти.

Желаем Ви приятни изживявания по време на ползването на нашия високоскоростен Интернет!

Екипът на WI MAX