Настройка на рутер TP-Link

Стъпка 1: Свързване към  Вашия „TP-Link”

Вариант А:  включeте кабела на Уай-Макс Нет във WAN порта (син на цвят) на рутера, а с кабела, включен в комплекта, свържете Вашия компютър към  някой от 4-те LAN порта на рутера (жълт цвят).

Вариант Б: включeте кабела на Уай-Макс Нет във WAN порта (син на цвят) на рутера, след което достъпете по безжичен път Вашия рутер. Името на мрежата SSID и паролата за достъп са посочени на гърба на Вашия рутер.

Стъпка 1-настройка на рутер TP-Link

Стъпка 2: Достъпете в интерфейса на устройство „TP-Link”, като  в Интернет браузъра е нужно да впишете ръчно адрес 192.168.0.1 или 192.168.1.1 и да потвърдите с бутон „Enter“ от клавиатурата. Точният адрес на Вашия рутер е записан в упътването му. Въведете в полетата User name: admin и парола: admin

Стъпка 2-настройка на рутер TP-Link

Стъпка 3: Натиснете върху секция „Quick Setup“, за да настроите Вашия рутер. В появилата се страница изберете PPPoE/Russia PPPoE, след което натиснете бутона „Next“.

Стъпка 3-настройка на рутер TP-Link

Стъпка 4: В следващия прозорец въведете Вашето потребителско име и парола, които сте получили при подписване на договор, след което натиснете „Next“.

Стъпка 4-настройка на рутер TP-Link

Стъпка 5: Задайте настройки за име и парола на Вашето безжично устройство и потвърдете, като изберете „Next“. Ако не желаете да променяте мрежата и паролата, които са уникални и са избрани и записани от производителя на гърба на Вашия рутер, не променяйте нищо и направо изберете „Next“.